آموزشآموزش های adobeconnect

اخراج کاربر از ادوب کانکت

اخراج کاربر از ادوب کانکت

اخراج از کلاس از اتفاقات همیشگی در فضای آموزشی است و تفاوتی نمی‌کند که کلاس حضوری باشد
یا به صورت آنلاین و مجازی! نرم‌افزار آموزش آنلاین ادوب کانکت این امکان را در اختیار اساتید و معلمان
می‌گذارد تا در مواقع ضروری کاربران را به هر دلیلی از کلاس حذف کنند.

گاهی اوقات پیش می‌آید که کاربری به اشتباه وارد کلاس شما شده، یا از آموزش اضافی سوءاستفاده
می‌کند و یا باعث اخلال در آموزش شما می‌شود. در اینجور مواقع شما می‌توانید با قابلیتی که ادوب کانکت
در اختیار شما می‌گذارد، کاربران اضافی یا مزاحم را از کلاس آنلاین خود کنار گذارید و به ادامه تدریس بپردازید.

آموزش حذف کاربر

اما برای این کار باید چه روندی را طی کنیم؟ در این آموزش قصد داریم تا با آموزش تصویری به شما یاد دهیم
که چطور کاربری را از کلاس آنلاین ادوب کانکت خود کنار بگذارید.

پس از اینکه اجازه ورود به کاربری که درخواست شرکت در کلاس داده است را صادر کردید، لیست کاربران
حاضر در کلاس در قسمت Participants (تصویر شماره ۱) قابل مشاهده هستند.

اخراج کاربر از ادوب کانکت

پس از آن می‌توانید در لیست مذکور، کاربر مزاحم یا شخصی که به اشتباه وارد فضای کلاس شما شده است را
انتخاب کرده و حذف نمایید. برای این کار کافی است تا بر روی نام کاربر مورد نظر کلیک کنید (شماره ۲) و
سپس در منوی باز شده، گزینه آخر که Remove نام دارد (شماره ۳) را انتخاب کنید تا کاربر مورد نظر از کلاس
اخراج شود.

اخراج کاربر از ادوب کانکت

*نکته: برای بازگرداندن کاربر به کلاس کافی است مانند قسمت پذیرش کاربر عمل کنید.

امیدواریم که این آموزش کوتاه برای شما همراهان عزیز تهران سرور کاربردی بوده باشد. شما می‌توانید
آموزش‌های دیگر ادوب کانکت را در بخش آموزش‌های adobeconnect مشاهده نمایید و همچنین برای
اجاره کلاس آنلاین به بخش اجاره کلاس مجازی-آنلاین AdobeConnect وب سایت تهران سرور مراجعه
فرمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا